RSS

Šokolādes glazūra

21 Feb

Šo recepti uzgāju calis.lv virtuves forumā, kur Funky Monkey ieteica glazūru, kas nepaliek cieta.

6 ēdamkarotes  kakao (pulveris, nevis Nesqick veidīgie dzērieni)

6 ēdamkarotes skābā krējums

6 ēdamkarotes cukurs

 

 

 

Nelielā katliņā vai šķīvītī samaisa, liek uz nelielas uguns un maisot karsē līdz viss ir izkusis un masa paliek vijīga. Uzmanīgi, ātri piedeg!!!

Šī glazūra nepaliek cieta, tāpēc glazētā kūka būs viegli griežama. Kā mīnusu var minēt lipīgumu – viss lips klāt, grūti būs kūku pārvadāt no mājām uz svinību vietu.

Glazūra sanāk ļoti garda, nav saldi šķebinoša, bet gan ar rūgtās šokolādes garšu.


 
1 komentārs

Posted by uz 21/02/2011 in Uncategorized

 

Birkas: ,

One response to “Šokolādes glazūra

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s